FAQ - Help

Waarom moet ik mijn profiel invullen en wat zijn de opties?
Aanmelden is gratis. Je profiel volledig invullen is de eerste stap naar een leuke chat met een andere member. Jouw profiel bestaat uit verschillende onderdelen;
1. (Schuil)naam
Hiermee kun je je accountnaam veranderen.
2. Interesse in:
Hier kun je aangeven wat je zoekt. Zoek je vriendschap, een relatie, een gezellige date of wil je foto's uitwisselen, of een combinatie hiervan? Vink het hier dan aan.
3. Land:
Om je aan de juiste members te kunnen koppelen, kies je hier het land waar je woont.
4. Geboortedatum
Vul je geboortedatum in zodat members jou kunnen vinden met hun zoekprofiel.
5. Zoekprofiel:
Geef aan of je naar vrouwen, mannen of beide zoekt, in welke leeftijdscategorie en in welk land je zoekt.
6. Credits:
Hier zie je hoeveel credits je nog over hebt. Als je geen credits meer hebt, kun je geen berichten meer versturen en ontvangen. In 'Mijn profiel' kun je nieuwe credits kopen.Wat kan ik doen als mijn inloggegevens niet worden herkend?
Indien je jouw inloggegevens voor appmetmij.nl vergeten bent, klik je toch eerst op Login. Daar klik je op Wachtwoord vergeten, waarna je je e-mailadres of mobiele nummer invult. Je krijgt dan je gebruikersnaam en een nieuwe activatielink toegestuurd op je mail.Hoe kan ik mijn gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord wijzigen?
Je kunt op elk gewenst moment de gegevens van jouw profiel wijzigen. Aarzel niet de gegevens van je profiel aan te passen als dat nodig is. Log hiervoor in op je account rechtsboven in het scherm. Daarna kun je jouw gebruikersnaam, wachtwoord en/of e-mailadres wijzigen.Waarom moet ik een zoekprofiel aanmaken?
Je zoekprofiel beschrijft jouw date. Je zoekprofiel stel je samen door het geslacht van je date op te geven, dit aan te vullen met de leeftijd en tenslotte het land. Belangrijke informatie die ervoor zorgt om met de juiste persoon te kunnen kletsen.Hoe creëer ik een specifieke zoekopdracht?
Je kunt een specifieke, persoonlijke zoekopdracht creëren en deze bewaren voor een volgend bezoek aan appmetmij.nl. Via de zoekcriteria die je kunt instellen via je gebruikersprofiel. Als je de gewenste criteria hebt omschreven, kun je jouw zoekopdracht opslaan door te klikken op link 'Sla huidige zoekopdracht op' die u links op de pagina kunt terugvinden onder het kopje 'Mijn zoekopdrachten'.Betalingen en credits
Op je profielpagina kun je zien hoeveel credits je nog over hebt. Als je te weinig credits hebt kun via diverse betaal methoden extra credits bijkopen. Ook kun je 10 extra credits verdienen door je profiel volledig in te vullen. Appmetmij is tot een bepaalde hoogte gratis te gebruiken. Omdat je op deze unieke manier met iedereen die jij wil in contact kan komen, vragen we hier een vergoeding voor. Hiervoor kan jij anoniem chatten met andere mensen ( mannen en vrouwen) met wie je normaal niet in contact zou kunnen komen, omdat je diegene zijn telefoonnummer niet hebt. Appmetmij garandeert dat jij anoniem chat en dat jouw persoonlijke gegevens nooit aan andere appmetmij chatters gegeven worden, tenzij jij daar zelf klaar voor bent. Appmetmij adviseert wel dat je voorzichtig bent wie jij jouw telefoonnummer of andere gegevens geeft. Komt het tot een date, dan adviseren wij, dat je op een neutrale plaats afspreekt, want mocht het toch niet klikken of heb jij geen goed gevoel bij diegene, dan is het makkelijker om de date toch makkelijk te beëindigen.Wat moet ik doen om appmetmij.nl te kunnen gebruiken?
Om gebruik te kunnen maken van appmetmij.nl dien je je eenmalig te registreren. Op onze hoe werkt het pagina kan je meer lezen hierover. Door jezelf te registreren kan je makkelijker in contact komen met members die uit dezelfde regio komen.

Je hoeft niks op je mobiel of laptop te installeren, enkel in te loggen met het emailadres waarmee je jezelf geregistreerd hebt en het password van 4 cijfers die je van ons ontvangen hebt. Inloggen kan op de pagina account.appmetmij.nl. Dit is jouw persoonlijke account, onthoudt het password dus goed!

Via de website kan je direct contact opnemen met een member van appmetmij.nl, dit kan door een flirt of een berichtje in te sturen. Wil je liever iets specifiekers en zoeken in het aanbod? Kijk dan eens onder het kopje ‘Members’ in je gebruikersaccount. Hier kan je op regio, geslacht en of leeftijd zoeken. Handig toch?!

Je leest het al; appmetmij.nl is erg makkelijk opgezet en te gebruiken. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.